Sinds augustus 2022 hebben wij een nieuwe manier om uw tas te laten repareren. Vanaf nu worden de tassen gerepareerd door Duifhuizen Koffer & Tassenreparaties. Repareren is nu nog makkelijker. Volg daarvoor de volgende stappen:

Instructies:

  1. Meld uw reparatie aan door foto's van de tas en uw gegevens te mailen naar info@addyduifhuizen.nl.
  2. Duifhuizen maakt een reparatie aan en stuurt u de verzendgegevens toe.
  3. Bij Duifhuizen wordt er gekeken of de schade binnen de garantie valt. Mocht dat zo zijn wordt uw tas gelijk gerepareerd. Mocht dat niet zo zijn, ontvangt u een offerte. 
  4. Uw tas wordt teruggestuurd nadat de reparatie is voldaan. 
  5. Als er kosten berekend worden door Duifhuizen kunt u de factuur naar ons mailen. Wij zullen dan de kosten die onder garantie vallen naar u overmaken.


Garantie
:

De volgende defecten vallen wel binnen de levenslange garantie, mits de tas niet verkeerd is gebruikt: losse schroeven, sloten, ritsen en scharnieren.

De volgende defecten vallen niet binnen de levenslange garantie: scheuren, verfschade, slijtage, handvaten en het leeroppervlak.

Per reparatie wordt er gekeken in de werkplaats of de schade wel of niet binnen de garantie vallen.


Reparatieduur:

Na ontvangt in de werkplaats duurt het gemiddeld 2 weken om uw tas te repareren. Dit kan langer duren als er specifieke onderdelen vanuit Mutsaers naar de werkplaats gestuurd moeten worden.