Oranje-spelers dragen leren tassen van Mutsaers in Zuid-Afrika

KAATSHEUVEL - Als het even meezit, draagt Rafael van der Vaart in juni op het WK-voetbal in Zuid-Afrika zijn persoonlijke spulletjes met zich mee in een exclusieve leren tas, handgemaakt in Kaatsheuvel. Wim Mutsaers heeft de order voor de productie van de zestig tassen - zwart met bruine details, geruite voering - al binnen, maar Van der Vaart zit nog tot begin juni in spanning of hij onderdeel uitmaakt van de definitieve selectie voor het Nederlands elftal.

De metalen stempel met zijn naam is er in elk geval nog, want ook voor het EK in 2008 mocht het Kaatsheuvelse lederwarenatelier de tassen voor selectie, trainers, begeleiders en KNVB-officials fabriceren. En toen was van der Vaart er bij. Allemaal krijgen ze straks een nieuwe tas, met hun eigen naam in het leer gebrand.

De tas maakt onderdeel uit van de door het modemerk Gentiluomo ontworpen huisstijl van het Nederlands elftal. "Een leuke order, geen grote", zegt directeur/eige-

naar Mutsaers. De core-business van het in 1962 door Mutsaers' vader opgerichte familiebedrijf is de zogenoemde dokterstas. 

Schrijf een reactie

Alle reacties worden gemodereerd voor deze gepubliceerd worden