Work shops

Maak je eigen tas tijdens een van onze leuke en actieve workshops. Wij zijn al meer dan 55 jaar verliefd op onze tassen en maken elke dag met passie onze tassen. Deze liefde en passie geven we graag door.

Filters
Maak je eigen tas
Artikelcode 01
€350,00
op voorraad
Wilt u zelf een eigen, persoonlijke tas van de hoogste kwaliteit maken? We ontdekken graag uw wensen, zodat we samen de perfecte tas met u kunnen maken. Mail mij gerust voor meer informatie, dan stemmen we een datum af: kees@mutsaers.nl
Work shops

Wilt u een eigen tas maken? Dat kan tijdens één van onze leuke en actieve workshops. Wij zijn al meer dan 55 jaar verliefd op onze tassen en maken elke dag met passie kwalitatieve en authentieke leren tassen. Deze liefde en passie geven we graag door.

Samen met u stellen we uw tas samen. U kunt alles zelf bepalen: welke kleur de tas heeft tot de hoeveelheid en de vorm van de vakjes in de tas  We leren u graag de kneepjes van het vak, zodat u aan het einde van de dag naar huis gaat met uw eigen, unieke Mutsaers tas.

We leren je graag de kneepjes van het vak en aan het einde van de dag loop je weg met jouw unieke Mutsaers tas. klik hier voor meer informatie. Of neem een kijkje in ons atelier.